Services

Upgrade your breakfast

 € 10,- per persoon ’s Ochtends heerlijk uitslapen en op het gewenste moment uw ontbijt op de kamer laten bezorgen. Dit ontbijt bestaat uit luxe streekproducten en verse broodjes. Inbegrepen: Verse harde en zachte broodjes4 soorten broodKaas2 soorten vleeswarenZoetwarenEigen gemaakte jamVers fruitKoffie of theeVerse jus d’orangeWat u verder wenst

Fietsverhuur

De leukste fiets- en wandelroutes

Heerlijk, fietsen! U komt op plaatsen waar u met de auto niet komt, heeft alle tijd om alles in u op te nemen en onderweg stopt u voor een welverdiende kop koffie met appeltaart of iets anders lekkers. Door de kleine boerendorpen in het Groene Hart, door Kerkdorp ’t Woudt, richting Pijnacker, Nootdorp of Zoetermeer, langs de Vliet naar Den Haag of langs de Schie richting Rotterdam: u kunt vanuit Oude Leede letterlijk alle kanten op!

De mooiste fietsroutes vindt u op onze website.

Natuurlijk kunt u uw fiets meenemen, maar het is nog veel makkelijker om er één bij ons te huren. Speciaal voor onze gasten hebben wij (een beperkt aantal) fietsen in de verhuur. Te huur voor een dag, weekend, midweek of week: wat u wilt.  

  • Fietsen rondom Oude Leede

Prijzen per fiets:

 

Dag: € 9,50
Weekend: € 19,00
Midweek: € 36,00
Week: € 47,00

Fiets- en wandelroutes

Bed en Breakfast De Molenwiek is een perfect vertrekpunt voor een mooi wandel- of fietstocht. U kunt ook de routes hieronder downloaden.

Fietsroutes

Acker- Bieslandfietsroute
Pijnacker-Nootdorp is een groene gemeente met veel natuur- en recreatiegebieden. Absoluut de moeite waard eens doorheen te fietsen. De Acker- en Biesland fietsroute leidt u eenvoudig langs alle groengebieden in en om de gemeente. U volgt gewoon de bordjes…
Download hier de Acker- Bieslandfietsroute
Fietsen door Midden Delfland
Deze fietsroutes van het Hoogheemraadschap van Delfland laten u een mooi gebied zien waar Delfland trots én zuinig op is: sterke dijken, uitgestrekte polders, indrukwekkende molens en gemalen, smalle slootjes, grote plassen, ouderwetse sluizen en meer. Bovendien krijgt u onderweg inzicht in het werk van Delfland.Download hier de fietsroute door Midden Delfland
Water in Delfland; een fietstocht
Met deze fietstocht maakt u kennis van de vele aspecten van het water in Delfland.
Download hier de fietsroute water in Delfland

Buurtbus Pijnacker

Op ongeveer 200m bevind zich de bushalte voor de voormalige school. Buurtbus lijn 484 brengt u in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw (loopafstand Delft centrum), Oude Leede en NS station Ypenburg.

Handig om te weten:

  • de buurtbus rijdt van maandag t/m vrijdag met een frequentie van een keer per uur.
  • de bus rijdt niet op zaterdag, zondag en feestdagen.
  • de buurtbus heeft aansluiting op metrolijn E-halte Nootdorp, Pijnacker-Centrum, Pijnacker-Zuid, bij NS Station Ypenburg en op bus 37, 55, 60 en 174 en op tram 15 en 19.
  • De bus stopt in principe overal langs de route.
  • De 8-persoonsbus is toegankelijk voor rollators, maar niet voor rolstoelen.

Tarieven:

  • Vol tarief met OV-chipkaart
  • Leeftijdsreductie met persoonlijke OV-chipkaart (4 t/m 11 jaar en 65+)
  • Losse kaartjes zijn verkrijgbaar.
  • Betalen kan alleen met OV-Chipkaart of met de bankpas/creditkaart.