Over ons

Onze droom een bed en breakfast

Italie met al zijn cultuur, het heerlijke eten als grote passie en een frisse ondernemersgeest gaat onze droom met de oprichting van Bed en Breakfast De Ackers in 2019 in vervulling!

Anita heeft jarenlang in de zorg gewerkt en heeft een dienstverlenend karakter en Rodge achtergrond als oud-marinier (doorzetter) en ondernemer zijn twee geweldige eigenschappen waarbij wij elkaar perfect aanvullen.

Italie onze inspiratie

Italie maar ook andere delen van de mediterranee heeft ons geinspireerd en hebben wij ervaring opgedaan die wij nu in praktijk brengen in onze Bed en Breakfast De Ackers.

Tijdens het bezoeken van talloze Agriturismo – Della Casa en Casi di … keken we altijd al met een professioneel oog naar hoe we werden ontvangen, de inrichting van de kamers, de gastvrijheid maar vooral hoe is de sfeer in de accommodatie.

In de praktijk

Onze kennis en ervaring die wij in de loop van de jaren hebben opgedaan gebruiken wij als bron van inspiratie.

Bij het ontwerpen en realisatie van onze Bed en Breakfast De Ackers hebben wij veel hulp gekregen van architectenburo Van der Padt & Partners uit Giessenburg en de Geldersche houtbouw uit Kootwijkerbroek die precies aanvoelde wat voor bouw / sfeer wij voor oog hadden.

Bed en Breakfast De Ackers is gevestigd in het buurtschap Oude Leede gemeente, Pijnacker-Nootdorp tussen Rotterdam en Den Haag vlakbij Delft. Goed bereikbaar met de auto, metro en fiets.

Wij zijn super trots wat wij gerealiseerd hebben en waar wij u graag willen verwelkomen om u een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen.

Namens uw gastvrouw en heer,
Anita en Rodge